Tietoa meistä

Lumuskodit Oy sai alkunsa Keuruulla, oman siirrettävän kotitalomme valmistumisen jälkeen. Talosta, sekä käyttämistämme ratkaisuista tulvi valtavasti kyselyjä. Mahdollisuus siirrettävään kotiin houkutti muitakin.

Lumuskodit Oy:n perustaja, Antti Lumus.
Lumuskodit Oy:n perustaja, Antti Lumus.

Meiltä rakentamiseen löytyi tietotaito, tilat ja kokemusta. Pätevän suunnittelutiimin myötä myös ensimmäinen monipuolinen ja tilaoptimoitu talomalli on saatu paperille ja valmistukseen.

Tärkeimmät arvomme nyt ja tulevaisuudessa ovat avoimuus, jatkuva kehitys, sekä tiivis yhteistyö asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa. Talo markkinoille haluamme tuoda uudenlaisen asumisratkaisun jossa yhdistyvät taloudellisuus, ekologisuus sekä helppo ja nopea hankinta.

Jos jokin mietityttää, olemme täällä sinua varten.

Antti Lumus &

Muu Tiimi.

Antti Lumus | Oma kotimme

Ensimmäinen rakentamani siirrettävä talo toimii minun ja perheeni kotina. Talo lepää asfalttipohjalla pölkkyjen varassa.

Alkuun talomme oli vain 27 neliötä; sisältäen kuivakäymälän, tupakeittiön ja kaksi makuuhuonetta. Perheenlisäyksen myötä päätimme kuitenkin rakentaa 18 neliön lisäsiiven. Saimme laajennusosan valmiiksi 2019 syksyllä.

Nyt talossa on 45 neliötä ja sieltä löytyy kolme makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kylpyhuone ja eteiskomero. Kuten uusissakin Lumuskodeissa, myös meillä on asuntomme kaikki neliöt tehokkaasti käytössä. Vähäisistä neliöistä huolimatta kotimme tuntuu väljältä.

Kouluikäisen makuuhuoneessa jää tilaa leikkimiselle, sillä sänky on sijoitettu katonrajaan parvelle. Lattioiden alta löytyy säilytystiloja, keittiön pöydän yläpuolelta sekä seinistä koukkuja keittiötarvikkeille.

Oma kotimme toimii käytännöllisyyden kokeilukenttänä. Tykkäämme kokeilla erilaisia rakennusratkaisuja kodin eri osa-alueilla, ja vieraat saapuvatkin usein hieman erilaiseen kotiin kuin mistä viimeksi lähtivät.


Kiinnostuitko ?