Tietoa meistä

Lumuskodit Oy sai alkunsa Keuruulla, oman siirrettävän kotitalomme valmistumisen jälkeen. Talosta sekä käyttämistämme ratkaisuista tulvi valtavasti kyselyjä. Mahdollisuus siirrettävään kotiin houkutti muitakin.

Lumuskodit Oy:n perustaja, Antti Lumus.
Lumuskodit Oy:n perustaja, Antti Lumus.

Meiltä rakentamiseen löytyi tietotaito, tilat ja kokemusta. Pätevän suunnittelutiimin myötä myös ensimmäinen monipuolinen ja tilaoptimoitu talomalli on saatu paperille ja valmistukseen.

Tärkeimmät arvomme nyt ja tulevaisuudessa ovat avoimuus, jatkuva kehitys, sekä tiivis yhteistyö asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa. Talo markkinoille haluamme tuoda uudenlaisen asumisratkaisun, jossa yhdistyvät taloudellisuus, ekologisuus sekä helppo ja nopea hankinta.

Jos jokin mietityttää, olemme täällä sinua varten.

Antti Lumus &

Muu tiimi

Antti Lumus | Oma kotimme

Ensimmäinen rakentamani siirrettävä talo toimii minun ja perheeni kotina. Talosta löytyy kolme makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kylpyhuone ja eteiskomero. Kuten uusissakin Lumuskodeissa, myös meillä on asuntomme kaikki neliöt tehokkaasti käytössä. Vähäisistä neliöistä huolimatta kotimme tuntuu väljältä.

Kouluikäisen makuuhuoneessa jää tilaa leikkimiselle, sillä sänky on sijoitettu katonrajaan parvelle. Lattioiden alta löytyy säilytystiloja ja keittiön pöydän yläpuolella sekä seinissä on koukkuja keittiötarvikkeille.

Oma kotimme toimii käytännöllisyyden kokeilukenttänä. Tykkäämme kokeilla erilaisia rakennusratkaisuja kodin eri osa-alueilla, ja vieraat saapuvatkin usein hieman erilaiseen kotiin.


Loppuun vielä rakkaan paikallisjulkaisumme artikkeli Lumuskotien alkutaipaleelta. Suur-Keuruu/Lumuskodit Oy

Kiinnostuitko ?